2018. január 1., hétfő

Új év, új tervek, 2018 én úgy vártalak

Új év, új tervek, 2018 én úgy vártalak


A Blogot 2013-ban indítottam, hogy valahol teret adjak a kreativitásomnak, és megosszam másokkal az olvasási élményeimet, szokásaimat. Gyerekkorom óta szeretek írni, hát belevágtam. Csakhogy azóta picit felgyorsultak az események. Nyugodtan mondhatjuk, hogy teljesen megváltozott az életem. 

Ezalatt értek két imádnivaló gyerkőcöt. Egy szőke dackorszakos balerinát, és egy togyogó dömper kisfiút. A mindennapjaim 99%-át ők teszik ki, a saját hobbi igen csak háttérbe szorult. Mikor leültem volna írni, kártyázni, babázni, főzni kellett. Talán de csak talán eljött annak az ideje mikor már tudnak együtt is pici időt eltölteni, mikor anya lopva leírhat pár mondatot. Hát ez a posztok eltűnésének az oka. De egy könyvmoly anyaként is könyvmoly marad. Olvasni azért olvastam, és most nem az esti mesékre gondolok. Bár ami igaz az igaz a majdnem 4 évesemmel új műfajjal ismerkedem. Együtt fedezünk fel könyveket, történeteket, Pöttyös Pannival például nagyon jóban lettünk mindketten, de Lola a titoktündér is belopta már magát a szívünkbe.

Nagy büszkén jelentem azért havonta egy könyvel csak sikerült végeznem. Ezt a molyon szépen vezetgettem is, sőt még instagramra is kerültek fel fotók.. Tudom-tudom hol van ez a többi blogger 50-60 olvasásához képest. Egy a lényeg nekem ez is büszkeség ám. Így is valamikor hajnalig olvastam, majd szintén hajnalban keltem újra a fiamhoz, valahogy nem sikerült neki elmagyarázni, hogy anya eddig olvasott, légy megértő aludj már. :) Ez az év azonban terveim szerint legalábbis más lesz. Több időt szakítok majd saját magamra is, hiszem hogy ettől nekik is csak jobb anyukájuk leszek.

Szóval helló 2018, komoly terveim vannak veled, és ennek a Blonak a felélesztése talán az első lépés a hosszú úton amit kiterveltem magamnak. 
Anya feláll a kanapéról, megrázza magát összekaparja minden erejét, megissza a nyolcadik kávéját, és újult erővel veti bele magát az életbe. Az írásba, olvasásba, filmekbe.
Remélem lesz aki végigkísér ezen az úton. ;)

0 megjegyzés: